Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


att kapitulera

 

Hettan kan hon ändå känna när drycken når halsen. Allt annat är stumt. Det blå skenet är förrädiskt likt ett annat blått sken.

Ettusenniohundrasjuttiosju kilometer bort darrar kroppen fortfarande.

I det ombonade ryms gråten och tilliten till andra dagar, hon vågar inte säga bättre än. Våren är långt borta och vintern måste få göra sitt först.

Han, han gråter ettusenniohundrasjuttiosju kilometer därifrån och värmer sig med hennes försenade presenter. Han förstår inte varför han lämnade henne nu när hon kom. Drömmen som kom till honom den morgonen har bleknat och våren kanske rymmer mer än knoppar.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-30 19:32



Bookmark and Share


    Tea Alex
Drömskt.
2016-01-02

  Fredrik P. VIP

Ja, våren inger hopp!
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP