Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund i stillhet


två tomma ögon
i mjukt, sårbart ansikte
en sorgens spegel




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-04-27 10:59



Bookmark and Share


  The Stargazer
Du är verkligen bra på att skriva haikus du. Den här var mycket berörande och sorgset fin, jag gillar den lite mer än "I dödens spår", fast det funkade riktigt bra att kasta om raderna.
2006-05-05

    Mejja
Så sorgefylld dessa små ord.
Så fångat i det lilla.
Det är så man vill krama om!
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

carimba