Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alladins lampa


"Tusen och en natt", med Alladins lampa,
fanns 1957, i min farfars bokhylla.
Jag önskade mig anden
på besök, i barnkammaren, men
verkligheten skatt
50 år senare
kunde jag inte ens föreställa mig
- fri tillgång till
internet och YouTube!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-09 01:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin hyllning till
otrolig teknik-
utveckling!
2016-01-11

  Respons VIP
En revolution i tekniken som är både glädjande och skrämmande. Går det att få tillbaka anden i flaskan om han börjar bli besvärlig? Intressant dikt!
2016-01-10

  Anya VIP
hahaha vilken härlig text där anden kommer i form av internet och youtube. Ler när jag läser. Tycker om din stil.
2016-01-09

    ej medlem längre
Alladins lampa ser inte ut som den gjorde en gång....
2016-01-09

  Lars Hedlin
JA tänk vad det har gått fort men ändock står vi kvar på medeltiden när det gäller en del värderingar! kram
2016-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är förunderligt, hur utvecklingen skett. På gott och ont.
2016-01-09

  axveronika
haha, ja snacka om att man kan önska sig allt och få det. Iallafall virtuellt!
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP