Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart midnatt

vid mitt fönster syns trädens kala grenar
sila mörker
och klockan visar snart på midnatt

jag har en bok om yoga
från biblioteket
med i sängen

jag bäddar in mig
med kuddar
och känner doften av lavendel

jag hör Tv:n från rummet bredvid
och min mans gitarrspel...
idag har han lärt mig att medvetet lyssna
relatera till pulsen, urskilja rytmer och känna igen melodier

han är en jävel på att lära ut, det som han är bäst på
och snart är han här tätt intill mig
med sin mjuka hand, runt mitt huvud

och livet tycks oändligt gott
hjärtat mitt tickar ett tack
för detta nu, som inte ber mig stiga upp...




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-01-09 23:55



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En dikt som ger bra vibbar. Mycket värme.
2016-01-12

    Dan Myrbeck
Fin stämning
i din beskrivning!
2016-01-11

  Anya VIP
Varmt och innerligt skriver du om vardagens glädjeämnen. Texten puttrar av förnöjdsamhet och dov livsglädje. Blir glad när jag läser. Tack!
2016-01-11

  Lars Hedlin
Just här och just NU
2016-01-11

  Ljusletaren
Att precis vara i nuet här och nu. Ord som fröar av sig med sin fina text/kram
2016-01-11

  stig wikman
UNDERBART.

KRAM Å APPLÅD.
2016-01-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Trygghet och lugn sprider orden i din ögonblicksbild av det goda livet.
2016-01-10

  aol
Mysig värme gott att läsa,
2016-01-10

  Linda CH VIP
Skön känsla i texten. Värme, trygghet och kärlek.
2016-01-10

    ej medlem längre
En text av värme, trygghet och tillit. Stannar här och läser om igen...och igen...
2016-01-10

  Rise Little One
Livet goda stunder ....
2016-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Njuter av din fina text om vardagsglädje!
2016-01-10

  Respons VIP
En underbar dikt om att värdesätta livets goda! Måcklis!!!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP