Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad iggy pop.


the passenger


förbi går du
som revben blottad, krum

allt jag vill är att knarka din doft
och supa mig full på din obrända säd

din smala handleds tunna hud över blodkärl
spänner vidden, den vidunderliga resan kan börja
rister streck, hyvlar körtlar, pulserar och gitarrens kött.
pulpa knäcks ur en bagatell, det är rock'n roll och strömchock
och jag kväver synden, kräver skott i mig, av dig, kåt urkraft, vild skapad.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-14 22:00



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
allt jag vill är att knarka din doft
och supa mig full på din obrända säd

ja vad finns mer att säga, strålande
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP