Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandling


Iakttar häpet
hur min egen spegelbild

börjar att småle




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-04-28 08:20



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Härligt konstaterande! Igenkännande!
2006-05-02

    ej medlem längre
Härlig känsla, och titeln presenterar treradingen på ett mycket bra sätt!
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

carimba