Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min mamma. Hon blev dement strax efter 50. Jag har oerhört svårt att besöka henne. Man tänker på vad mycket man skulle vilja ha sagt. Nu lever hon i en egen värld där ord inte längre har någon plats. Men jag pratar ändå...för min egen skull. Och dom dä


Besök




Jag var hos dej idag
Med blomma
Och en kexchoklad

Du skrattade
Du mådde bra
Du verkade så glad

Jag pratade om bandet
Vad stolt du var
När du lyssnade på oss

Jag höll dina händer
Kom in på Elvis
Jag sjöng ”Love Me tender”, förstås

Du ylade och skrattade och mindes nog ändå
Nånstans tror jag du fattade
Jag skrattade också

Sen berättade jag allt
Om vad som hänt
Fram till idag

Du verkade fundersam
Började bli trött
Så jag tystnade ett tag

Sen sa jag det
Jag borde ha sagt
För länge, länge sen

Jag älskar dej
Min mamma
För Alltid, Nu och Sen

Jag reste mej förundrad
Hur lätt det var ändå
Det kändes bra i hela kroppen

Det var dags att gå






Fri vers av Howlit
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-04-28 13:09



Bookmark and Share


    ettolrahC
BILDLIGT vacker text. Fick tårar i ögonen.
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit