Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd är inte mil


Mil bort från dina fingrar
Betyder inte lika långt bort i tankar
Att fläta in mina i dina
åh barskrapa dig på allt du äger
under mina andetags hot
tagna mot din hud


Milimeter, sekunder, hundradelar



Mil iväg, mil bort från att känna dina läppar
Betyder inte, att inte mina väntar
På att känna hur våra sinnen krockar
i ögonblick


Milimeter, sekunder, hundradelar



Fågelvägen, samma himmel
samma sol
Mitt hjärta räknar
Hur fort det går...
att ta sig

 


Milimeter, sekunder, hundradelar

 

Vi tar samma färd
Avstånd är inte mil
Avstånd är inte mil


- Du kommer alltid vara

 

 

 


mycket närmare än du tror

 

mycket

 

närmare,

 

än du tror




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-06 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP