Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack-tack-tack-tack



Du, jag gick långt
jag nådde
lägsta punkt
då strök du som en tiger
med hög svansföring
kring mina ben

och månen lyste sval
som i vilken natt som helst

- finns mindre rädsla kvar
när det värsta redan hänt
purr-purr, purr-purr

--

våra hjärtan slår ihop
nu som då
tack-tack, tack-tack

du är en äventyrare
och spelman
och jag är ingen risktagare, precis

men jag känner mig rik
när våra kärlekssafter blandas
jag känner mig rik
i din famn.




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-02-06 23:41



Bookmark and Share


  Hannadraken
Fin!
2016-02-12

    Dan Myrbeck
Ja, olikheter finner
varandra.
2016-02-08

  Lars Hedlin
Stark så stark är känslan
2016-02-08

  Anya VIP
Vilket fint möte du beskriver. Gillar tigern med hög svansföring och orden du repeterar är effektfulla...purr-purr, purr-purr
Och visst är det så att rädslan minskar när det värsta redan hänt... Bra!
2016-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
En levande text om kärlekens värmande kraft i nöd som lust.
2016-02-07

  Marita Ohlquist VIP
I nöd och lust!
Kärlekens kraft är stor.
2016-02-07

    ej medlem längre
En dikt fylld av levande ord!
2016-02-07

  Respons VIP
En fin skildring av möten i kärlek och svårmod!
2016-02-07

  aol
Så djupt berörande skaldat där man kände känslan råda,
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP