Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Skaparkraften

 

 

Skapat massor av ord i långa haranger ett ganska långt tag nu.

Det tar av prestationsförmåga och det tar energi av skön anda.

 

Tror med bestämdhet att ordens djupverkande grott sig bra.

Övningar med olika enstaka ord och bilder fick fantasin i flyt.

 

Kraften finns ännu kvar men den måste bara få vila ett litet tag.

Små ord ligger på lur och skapar omedvetna tankar inom mig.

 

Ljuvligt stilla vilar allt i sin linda av att vara mitt i ordkonsten.

Just nu schack och matt och knoppen behöver verkligen andrum.

 

Allt finns där, allt vill upp och sprida sig långt ut på skrivarket.

Rekreation behövs därefter blir konsten åter ordströmmande.

 

8 februari 2016

 

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 428 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-08 11:30



Bookmark and Share


  mike irow
så sant bejakelse av ditt
skrivande
iklädd fint
2016-02-13

  Bo Himmelsbåge
Så är det...! Du har skrivit mycket nu ett tag och behöver vila o rekreation...
sedan ser vi fram emot nya ordblomster...!
2016-02-11

  Kjell Åhsberg
"Små ord ligger på lur ..."
Känns positivt inför framtiden. Eller hur?
2016-02-09

  erkki
Visst behöver man andrum ibland. Vad det än gäller. Ha det skönt och njut av tillvarons goda.
2016-02-09

  Maria Sundelin VIP
Ja, det går i cykler
Kramar
2016-02-08

  överlevaren VIP
Så sant, allt har sin tid!
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Små ord är också viktiga...och det gäller att alla ord får komma till tals...i sin tid...
2016-02-08

    ej medlem längre
Tänker på mellanrummen när jag läser din text, där allt skapas, jäser tills det är dags att gå till verket! Fint skildrat om skapandets process!
2016-02-08

  M M Mannheim VIP
Beskriver bra poetens inspiration!
2016-02-08

  Anya VIP
Gillade också den där knoppen som verkar vänta på att bli utslagen. Jaa ibland behövs rekreation.
2016-02-08

  louisegirl
Ja så blir det ibland, knoppen tar stopp...Fint skildrat!
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren