Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Bild = Copyright Ljusletaren


12 februari 2016

 

 

Hur skriver man ned sin kärlek med ord till sin hjärtevän?

 

Smeksamt låter jag mina ord regna ned över dig.

Låter vindens melodi tona in vår kärleks tonart.

 

Utan ord samtalar hjärtan i tyst samförstånd.

Nedisade ord sagda i ögonblicket är glömda.

 

Vågen slår som havet själv i rytmiska andningar.

Inom djupet av oss existerar uppriktig kärlek.

 

Spelar ingen roll att åren har vandrat ett tag.

Tillsammans är vi förbundna till kärleksteam.

                                 Älskar dig!

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 462 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-02-12 09:42



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
En varm öm ton i denna kärleksförklaring, med ett djup som är svårslaget.
2016-02-16

  foxy53
Kommer inte på rätt ord för denna fina text, så...Fin!!
2016-02-15

  ULJO
Så fint sagt till en hjärtevän
2016-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
En sådan varm och go kärleksförklaring...
2016-02-14

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker kärleksdikt
till Din hjärtevän!

"Vågen slår som havet själv i rytmiska andningar.
Inom djupet av oss existerar uppriktig kärlek."

Sparas!
2016-02-14

  överlevaren VIP
Gillar, underbart ordat!
2016-02-13

  Kjell Åhsberg
Du har lyckats mycket bra med att besvara din egen fråga.
2016-02-13

  louisegirl
Så vacker kärlekshyllning, till en älskad <3
2016-02-13

  erkki
Nedisade ord, en skön formulering! Glad Valentin!
2016-02-13

  soligajag_1 VIP
Vilken fantastisk kärleksförklaring till sin älskade . Så varm och innerlig , äkta kärlek strömmar ur dessa rader!!
2016-02-12

    Birgersdotter VIP
Underbart varmt och innerligt beskrivet.
2016-02-12

  mike irow
raktfrån hjärtat
bara rakt
och inte
bara

2016-02-12

  Maria Sundelin VIP
Väldigt fint och dina ord bär på sann värme
Kramar
2016-02-12

  Chawa VIP
En klingande kärleksförklaring till hjärtevännen. Äktheten talar varmt här. Tycker att du lyckades förmedla känslan med tanke på den inledande frågeställningen.
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren