Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
provar att byta plats på raderna i tidigare publicerade "en stund i stillhet"



I dödens spår


en sorgens spegel
i mjukt, sårbart ansikte

två tomma ögon




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-04-30 10:58



Bookmark and Share


    Mejja
Ger två helt olika bilder hos mig dessa dina två texter som med samma ord omkastade öppnar upp så olika.
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

carimba