Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Livsbejakelsen

 

 

Jag har tillit till själens röst.

Litar fullständigt på det tysta samspelet oss emellan.

Överlämnat mig i sann övertygelse.

 

Ljuden, avtrycken, sinnesrörelserna är inlindade i presentpapper.

Tyst tillkännagivna är våra hemligheter.

Allt eftersom öppnas en origami av skilda färger och mönster upp.

 

Uppträning sker i stilla tystnad.

Redskapet är själens invägning.

Ekot centrar.

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 521 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-02-15 11:13



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Fotot ger denna poesi näring och livslust.
Själens fönster speglas i dessa ord!!
Njuter och försvinner bort. .
2016-02-17

  Lindha W Gustavsson
vilken underbar harmoni i texten - och lyckans dig som helt kan lita på själens röst...
2016-02-16

  ResenärGenomLivet VIP
Fina funderingar...tycker mycket om fotot...
2016-02-16

  ULJO
Briljant skaldat
2016-02-16

  Ingrid Trolle
Mycket fin skildring
av kontemplation
och själens eget liv
2016-02-15

  Kjell Åhsberg
Ja, det är en konst att lyssna till den inre rösten, och en ynnest att våga följa den. Det är inte alla förunnat, så ta till vara den egenskapen på bästa sätt.
2016-02-15

    ej medlem längre
En skön och tillitsfull skildring av andlighet!
2016-02-15

  Maria Sundelin VIP
Ja i tanken och att bara vara rymms många tankar
Kramar
2016-02-15

    Birgersdotter VIP
Vackra ord till lika fin vinterbild.
2016-02-15

  överlevaren VIP
Fridfulla ord som ger kraft!
2016-02-15

    ej medlem längre
Fin livsfilosofi från vandringen i stillhetens landskap.
Vacker vinterbild!
2016-02-15

  mike irow
fint mycket---
mycket i texten
innebörd
inlindad i
presentpapper

2016-02-15

  Anya VIP
Denna är en av dina bästa. Har en vacker poetisk rytm. Vad härligt att ha tillit till själens röst...det ska jag ta till mig i dagen.
2016-02-15

  Chawa VIP
Vackert och tänkvärt skaldat! Det är i stillhet och tystnad vi är närmast vårt sannaste jag, det är då vi hör ekot av vår livsmening... så sant!
2016-02-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Cheerful Outlook on Life
”Livsbejakelser” så vacker att fånga Eco tystnaden i epicenter, då är man drottning och himlens poet, behövs inte mobil prylen för att kunna ringa ett samtal och ändå höras./kram,
2016-02-15

  louisegirl
Tystheten behövs så väl, inre tankar kommer då upp till ytan.
Fint!
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren