Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Närvarande stunden går inte att reprisera

 

 

 

Kyss marken

Buga ömt

Nig i allra finaste mjukaste av snövitt

 

Det fria är friskheten

Vårda därför dina minnen

Sök efter enkelhetens miniatyrporträtt

 

Se och bevara storheten

Ana ekot av återgivande vingslag

Drapera in dig i hela naturens skilda arrangemang

 

Glöm för allt i världen av dagligt förtret

Bannlys alla missnöjen som hoppar ur din mun

Här och nu är det enda som gäller

 

16 februari 2016

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 453 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-16 11:36



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Att leva i nuet är oerhört viktigt!
Släpp allt gammalt tungt
lev i nu o ungt
Det är nu vi finnes till
o kan göra det vi vill!

Vacker och fin poesi!
2016-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Bra råd att ta till sig...fint skrivet...
2016-02-22

  soligajag_1 VIP
Mycket tänkvärda ord!
Ska ta till mig allt detta!!
Det behöver vi alla i denna tuffa värld!!
Bokmärker!
Så kan jag läsa denna om och om igen när humöret slås ned av bitterhet!
Tack för denna "verklighet" !
2016-02-17

  erkki
I mitt huvud väcker du frågan: Vad är egentligen:Nu? Tål att tänka på, även om definitionen inte är så svår. Nu torde vara en oändligt kort period. Men vad hinner hända då? Inget?
2016-02-16

  Lynx63 VIP
Suck lycka! =) Sitter och ler med ögon på din bild & text.
2016-02-16

  Chawa VIP
Härligt tänk i positiv anda! De tre sista raderna är förlösande av stor vikt. Rubriken säger allt. Fin påminnelsetext för allas bästa!
2016-02-16

  mike irow
fintfint panta rei
2016-02-16

  Lindha W Gustavsson
Ps. Mycket vackert foto.
2016-02-16

  Lindha W Gustavsson
Mindfulness i högsta grad det du skriver om.
Minnen är viktiga att vårda - håller helt med dig, de dåliga vill man helst glömma.
2016-02-16

    ej medlem längre
Vilken underbar bild! Tänker mig någon sitta i denna fina snöhydda vid en öppen eld med fladdrande ljuslågor...och filosofera...
Det är väl så man tänker då som i din fina text här...


2016-02-16

  Kjell Åhsberg
Ett viktigt budskap; Ta vara på stunden!
Carpe Diem.
2016-02-16

  Maria Sundelin VIP
Kloka råd som tyvärr är allt för lätta att glömma bort
Kramar
2016-02-16

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
kloka ord! mycket bra =)
2016-02-16

  Rise Little One
"Glöm för allt i världen av daglig förtret

Bannlys alla missnöjen som hoppar ur din mun

Här och nu är det enda som gäller"

Goda råd att ta till sig!

2016-02-16

  överlevaren VIP
Lysande bild och ord som sprider kraftfull värme!

Bokmärker!
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren