Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röra

fönsterbyten 2-3dagar - en och en halv meter fri yta -
ska hyresgästen "framställa"

nästan hatar prylar
ger bort ting och slänger, också
har inte vind!

samtidigt målar jag vilt
förstör bilder av bara farten
men lyckas, också

de finaste vill jag inte skiljas från
och de största får också
stanna hemma
jag orkar inte bära dem
till Vita huset
på Östra Torn

på fredag hänger vi konstnärer på Östra Torn
- på lördag vernissage
- på onsdag ska fönstren vara bytta!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-17 21:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hoppas du överlever
hängningen...!
2016-02-18

    ej medlem längre
Kreativiteten blommar i röran...härligt!

2016-02-18

  Anya VIP
Jaa vad ska man göra med alla sina alster? En dikt tar ju inte så mycket plats...men stora målningar... Spännande med vernissage...håller tummarna att någon vill köpa. Hoppas det blir fint med de nya fönstren.
2016-02-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Rörig men spännande vecka! Lycka till med vernissagen.
2016-02-18

  Ljusletaren
Ops ... bara du inte har panik och kastar något som du sen ångrar. Ett förstört konstverk som kanske behövs just i stunden och just på den väggen i konsthallen. Lycka till med allt och fota din utställning/ kram
2016-02-18

  Marita Ohlquist VIP
Händelserika dagar, önskar dig Lycka till på vernissagen!
2016-02-18

  Rise Little One
Det låter rörigt men du kommer att lyckas på vernissagen!
2016-02-18

  Gisela Nordell
Lycka till på vernissagen!på Östra Torn
2016-02-18

  ULJO
mycket att stå i som det verkar
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP