Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön i valborg

ibland vet jag inte vad jag skall ta mig till
ibland ordnar det upp sig av sig själv
ibland är jag som ett övergivet litet barn

då när jag ber till dig så svarar du mig inte
och när jag ropar efter henne så får jag bara
samma inåtvänta leende på fotot vid min säng

jag är så trött på att bara söka svaret i mitt inre
jag är så trött på att ensam besluta allt svårt
jag är så trött

hjälp mig lite




Fri vers av Cinemiracle
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-04-30 15:38



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, visst är Han trög ibland (eller ganska ofta...), men det är väl för att det tar tid för oss. 2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle