Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya möjligheter syns i röran




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-18 18:07



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
ja precis så! Positivt!
2016-02-21

  Anya VIP
Jaa det gäller att ha förmågan att se möjligheter i röran....själv fixar jag inte riktigt det. Lättare att se möjligheterna när det är stiltje. :o) får öva på det.
2016-02-19

    ej medlem längre
Just så!
2016-02-19

  Respons VIP
Kaos är granne med Gud!
2016-02-18

  ULJO
Kan inte beskrivas mer tydligt än så
2016-02-18

  aol
Ur kaos kommer gott,
2016-02-18

    ej medlem längre
Härligt positivt!
2016-02-18

  Marita Ohlquist VIP
En enda rad med stort innehåll!
Ibland behövs inte mer.
2016-02-18

    Dan Myrbeck
Positivt tänkande - bra!

PS: Är den avsiktligt "blank"? Helt
ok i så fall.
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP