Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har rensat i röran

Vi har rensat i röran - puh!

Mitt hjärta och jag, vi har brutit ned och slängt ut
burit fram och skänkt bort
dammat av och flyttat om
käbblat och skämtat
och sorterat bland tankar!

Vi har skaffat nya vanor och förväntningar!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-25 01:46



Bookmark and Share


    MichaellQ
Du beskriver med sagolika ord...
2016-03-05

  Linda CH VIP
Förändring ger variation i livet. Fin text.
2016-03-04

  Anya VIP
Tänk så bra beskrivet. Precis så är det för mig...ständigt. Jag rensar hela dagarna....slänger bort och flyttar om. Gillar texten!!!
2016-02-25

    Dan Myrbeck
Bra ibland att
tanka tankar.
2016-02-25

  Respons VIP
Hoppas att du och ditt hjärta upplever en lättnad! Fyndig dikt!
2016-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Nystart i både hjärta och hem, så fräscht det brukar kännas. Och behövligt
2016-02-25

    ej medlem längre
Så härligt att göra en ny start med allt av förväntan och hopp i.
2016-02-25

  ULJO
Ja tvåsamheten är ju bäst när den landar i något gott. Härligt
2016-02-25

  mike irow
det var bra---
sammanklang
som säger mycket
i få ord---det är mening i...
2016-02-25

  Rise Little One
Det låter så underbart...så skall det vara med samarbete...
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP