Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Ett yttre skal

 

 

Mitt yttre. Ganska ordinärt. En av alla i mängden. Titta lite till. Se och lyssna inåt. Pejla in mig. Försök att ta dig in bakom mitt yttre skal. Hittar du något? Ser du människan bakom orden? Blev du ens insläppt? Inser du att vi pratar samma språk? Kanske inte samma men likvärdiga ord möts. Intressant. Filosofiskt tänkande utbyte. Själars klokskap. Nytt är gammalt. Gammalt är nytt. Fascinerande tänkande eller hur? Orden bär. Orden ger. Orden lever. Orden finns. Allt detta via att glömma det yttre. Bara se bortom allt. Först är inte sist. Ekot är dåtid och nutid. Förenat i tider.




Fri vers av Ljusletaren
Läst 425 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-25 07:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom.
2016-03-01

  Bo Himmelsbåge
Fascinerande att tränga igenom Dina yttre skal o möta människan inuti...
2016-03-01

    ej medlem längre
Underbart skrivet! Försöker lyssna inifrån och ut! Väldigt fint skaldat!
2016-03-01

  louisegirl
Sanna kloka ord, att bära med sig
2016-02-25

    ej medlem längre
Så klokt och sant! *

"Orden bär. Orden ger. Orden lever. Orden finns."
2016-02-25

  Kjell Åhsberg
Kloka och sanna ord. Gillar konstaterandet, "Orden bär. Orden ger. Orden lever. Orden finns."
Det är väl därför vi alla finns här.

2016-02-25

  Lena Själsöga Keijser
urtonen lever i allt
det
målar du här
ömsint
2016-02-25

  mike irow
lugn...bra tempo...som börjar
adagio...väcker intresse...tätar..
övergår till andente.....
och slår till en..på knä!!!!!!!
det ,just det kallar jag "fascinerad"!!!
det blir...det blir...det vet jag,,,
förenat i tider.....
2016-02-25

  Änglaögon
Kloka ord som jag tar med mig...
2016-02-25

  Maria Sundelin VIP
Ja så är det. Vissa kommer nära medan andra inte ser bortom fasaden
Kramar
2016-02-25

  ULJO
Väl skaldat om ordens innebörd
2016-02-25

    Sefarge VIP
Det yttre skall vara Det inre.
Och det inre skall vara
Det yttre. ..
Levnadsvisdoms
Skaldat!
:)



2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren