Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förundran

har berett min jord
tagit bort tyngande döda grenar
klippt i det igenvuxna, risiga

o, ser man på
här och där
knoppas det

jag är förberedd
för ännu en
blomning.




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-02-29 15:32



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Upplyftande härlig text! Att rensa det inre och även det yttre är aldrig fel.
2016-03-04

  lila fjäderblomman VIP
viktiga rensningar, både i det yttre o inre
2016-03-02

  Respons VIP
Gott, nu kommer den - våren!
2016-03-01

  Lovisa Lindbom
Vacker enkelhet!
2016-03-01

  Anya VIP
Men så fint. Jaa ibland måste man klippa och rensa det risiga i livet... för att se knopparna. Bra!
2016-03-01

  ULJO
Våren är i antågande på bred front nu.
2016-02-29

  Rise Little One
Våren har kommit för att stanna i din härliga text :)
2016-02-29

  Marianne Räf
Knoppningar å förhoppningar,
det är, ju, inte fel ! ;)
2016-02-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Glädjefyllda ord om det som knoppas.
2016-02-29

    Dan Myrbeck
Åtgärder som hamnat
i god jord,
säger dina väl
valda ord.
2016-02-29

    ej medlem längre
Vilken fin förväntan och glädje det bor i din varma text.
2016-02-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att rensa och röja,
kan vara både en både yttre och inre trädgård!

2016-02-29

  Hannadraken
Spirande förhoppningsfullt. Tanken på vår jagar undan det mörka jobbiga. Tack!
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP