Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över aXel sedd

 

 

 

 

                             jag önskar att jag kunnat befalla skogsfrun att

tända sin lykta och säker föra dig till sinnes-

 

men jag vet inte vart hon bor, hur hennes hår rör sig vid mina steg nära

 

                              hur hon nalkas de dagar som knyter sig inuti och jag

hukar mig i hennes salar

bunden av gråt

 

Hur ska jag hitta något i vindlingarna av en skog

där barmark är fyllda av örter och träd

                              där dimma kan hålla en hel dag

 

hur skulle jag kunna annat är vilan och lugnet

 

höra hennes kjolar

 

hur skulle jag som vilsen

 

           kunna föra dig hem?

 

dock vilar fotspår i skugga

små viltgångna stigar

 

 

 

                                    jag väntar dig vid lyktor, där




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-05 23:39



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörande och mycket vacker!
2016-03-06

  Gisela Nordell
vemodsvackert och trolskt
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP