Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla vårruset

Mina rymmen i rummet är som nya,
mina kinder blossar
Esteten värderar luft och ljus
medan samlaren inom mig, ligger som död.

Esteten
experimenterar

sträcker ut, vrider och böjer
och slappnar av

att inte ha skrivbord
gör att knäna får blir bra nog
för både mus och tangentbord!


Möjlighet till överblick i köket
inbjuder till nya matlagningskonster,
t.o.m. mina smaklökar har dammats av!

Jag känner mig lite blyg för alla rena speglar, ytor och golv
och fönster som lyser mot både sol och måne!

Fönsterbrädena längtar -
de väntar på blommor, örter och groddar!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-05 23:41



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Vårglädje i städyran.
2016-03-08

    Dan Myrbeck
Jag tror det finns en marknad för syntetiska dammråttor att smycka med när det blivit föööööör rent...
2016-03-08

  Anya VIP
Härligt att få ett rus och tom damma av smaklökarna. Roligt att du ska så. Jag blir inspirerad...kanske även jag skulle så lite frön?
2016-03-06

    ej medlem längre
En vårstädning med positiva konsekvenser och stor glädje!
2016-03-06

    Elisabeth Nilsson VIP
I vardagssysslor kan lycka rymmas och trivas.
2016-03-06

  ULJO
Underbar vardagstext om när livet leker och det fysiska rummet får våraning
2016-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text som förmedlar stor glädje!
2016-03-06

  Respons VIP
Härligt att möblera om när vårljuset tittar in och vårkänslorna spritter!
2016-03-06

  lodjuret/seglare VIP
'Rymmen' kan vara nyord i sammanhanget. Litet som 'Tymplig' ungefär, som en vän till mig uttrycker sig.
2016-03-06

  Marianne Räf
Låter, som om du fått renoverat ?
Eller, vårstädning ? Flinke pike ! :D
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP