Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt emellan finns ett rum


Mellanrummet


Det är en spricka mellan dimensionerna, sa hon
där allting har ett svar

jag vet, svarade jag
det är där jag sitter och lyssnar
på de tankar som du tänker




Övriga genrer av Sören
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-05-01 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören