Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själen vill sväva i frihet

kurar skymning i kökets gungstol
medan maken strängar sin gitarr

medan jag loggar in på poeter.se
övar han ackord

jag lyssnar ord

båda ordnar
för själen

att sväva
i frihet




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-07 23:37



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
JA! fint.
2016-03-08

  Chawa VIP
"båda ordnar
för själen

att sväva
i frihet..." - fint!

Det är just då skapandet är som bäst!
2016-03-08

  Anya VIP
Fint beskrivet...jag ser bilden framför mig. Fint att ordna för själen.
2016-03-08

  Rise Little One
En stund för sig själv i det gemensamma utrymmet beskrev du fint om!
2016-03-08

    ej medlem längre
En stund av genuin värme och närhet till livet. Så fint skaldat.
2016-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kväll att spara i minnets arkiv!
2016-03-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter som en härligt stund att njuta av.
2016-03-08

  ULJO
Härlig sysselsättning när skymningen faller
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP