Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett fult klippblock

Ibland när hon stannade upp
när hon inväntade sig själv
samlade sig orden till ett budskap

något lyftes ur hennes undermedvetna
ruskade yrvaket på sig i solens sken
och presenterade sig

men försökte hon tvinga fram orden
förvandlades de, likt troll, till fula klippblock
så fort de sett dagens ljus




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-08 07:29



Bookmark and Share


  Drömfångare
Igenkänning med råge. Bra skrivet.
2016-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland måste orden få mogna innan man släpper ut dem...något att tänka på...bra skrivet...
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)