Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset genom mig

ljuset har kommit närmre
vibrerar intensivt
med tvinnade trådar av is och eld...

jag andas in ljus
jag andas ut
fragment av en vinter som försvinner




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-09 14:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert om in- och utandning. Jaa vissa dagar kan man sannerligen andas in ljuset. Det är det värsta med vintern...mörkret. Annars tycker jag om vintern.
2016-03-10

    Dan Myrbeck
Fin! Vilken kontrast:

Is och eld!
2016-03-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Vår i vardande med vinteravgång målar din penna.
2016-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Skimrande pärlor av vårglädje!
2016-03-09

    ej medlem längre
Dina ord andas intensiv livsglädje och närvaro i nuet...underbart.
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP