Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fotoalbum

det var inte själva sorterandet som var svårt
som gjorde att han fördröjde besluten

det var vissheten om att själva urvalet
även innebar ett val av vad som motvilligt skulle glömmas

och ändå visste han:
urvalet var förutsättningen

en bild säger visserligen mer än tusen ord
men tusen bilder utan urvalets tankemöda
säger mindre än ett enda noggrant urvalt fotografi




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-12 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)