Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… En visa jag skrev för 2012


Hon älskar livet

jag har sett en flicka vandra i sin egen värld

hon har ljusgula lockar hon går sin egen väg

hon är förälskad i livet och allt som det ger

hon som ser det jag ser

hon är i mig fast långt borta

i en barndom jag minns medan dagarna bryts ned

...

genom mitt fönster strömmar ljuset mot mig

drar för gardinen stänger ute dig

kom inte nära, kom inte hit, gå dit där

du inte kan nå mig

...

hjärtats fjäril dansar nu för sin egen skull

åh, jag fyller på med gul när ingen ser på

jag är inte längre rädd du lämnar mig och går

för jag har sett en flicka dansa i sin egen värld

hon har ljusgula lockar, hon går sin egen väg

hon är i mig nu helt nära läker dagar som brutits ned

...

hjärtats fjäril dansar nu för sin egen skull

åh, jag fyller på med guld när ingen ser på

och jag är inte längre rädd du lämnar mig och går

för jag har sett en flicka dansa i sin egen värld

...

hon älskar livet för livets egen skull

hon älskar livet för sin egen skull

...

jag älskar livet för min egen skull

jag älskar livet för livets egen skull

jag älskar livet

...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Solstrale VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-12 08:33



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Fin läsning

Ha det gott
Bosse
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP