Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att veta sitt värdefulla meningsfulla i att dela sin mening


Ordens mening dela

...

du kanske trott att

vad du skriver tänker

känner och undrar

inte har någon mening

...

men

...

när jag läser din mening

dina valda ord

det som dig berör

som dig förför

ja då lever jag upp

om det är stort eller smått

så lever jag upp

...

att beundra ditt mod är

som att påminna mig om

alla de ord jag förlorat

självförtryckta eller raderade

för jag trodde inte på mig

...

när du skriver och delar

hyllar du det i mig

som jag inte trodde

var något värt

du skattar mina ord

ger dem ränta i en mening

som träffar, lindrar, inspirerar

som gör mödan värd

...

jag vurmar

för uttryck

som lever

i andra och delas

...

jag var så blyg, vågade inte

jag var så förtryckt av andra

att jag tvingade mig förtrycka

mina ord, min egen mening

av rädsla att väcka rat

...

nu jag bildar av orden min mening

tillåts dela dem i trygg förening

med alla de som har mod att våga

deras ljus når mitt inre

sköljer rent som havets vågor

den strand i mitt inre landskap

där orden mina

solar sig

belyser mig

vågar ut

till dig

...

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-30 11:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra inlägg!
2016-03-30

  stig wikman
STRÅLANDE.

Du lyckas beröra
mig skönt och
villkorslöst.

KRAM FRÅN SW.
2016-03-30

  DominiQueen
Hej igen refererar till Din fantastiska text slutet av min: "VAD POESI ÄR FÖR MIG & TACK POETER.SE"
Ha det fortsatt gott kära Poetsyster.
DS
2016-03-30

  DominiQueen
Så otroligt naket och vackert, vilken hyllning till alla skrivande som blottar sitt hjärta och en sådan styrka och inre resning, ja tänker länka till Din fantastiska text och Bokmärker självklart.
Niger och säger Tack.

Fortsätt skriv!!!!
Du är fantastik på det.
Namaste
DominiQue
2016-03-30

  Ljusletaren
Så otroligt bra ordat!

Själv älskar jag att peppa mina vänner att skriva för att våga och sen få se att de kan ... skriva :-)

En internetvän finns inte längre i livet men jag vet att hon blev glad när jag peppade henne. Skickade in hennes alster till vår lokaltidning för att sedan skicka henne texten ... hon blev så glad trots sin obotliga sjukdom.

Alla kan och din text är bara så talande bra *tack* / kram
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP