Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baLans

 

 

 

det frusna tidiga morgonvattnet tinar ner droppe för droppe

 

                                som en nattlig saga, vilsam berättad

 

blad för blad fylls och grönskar, drivs av knopp och dag

 

                               håller hårt mot fukt och kyla, det som bränner

 

innan den mot livet ränner

                             

 

 

 

  

 

                              




Fri vers av Yrre VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-01 06:17



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Levande skönt!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP