Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lAnda

 

 

 

Jag har ett näste på jorden

en handfull liv, en himmel

tusen stjärnor om natten,

en kropp invid mitt

 

 

                         och alla dessa hjärtan




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-03 20:56



Bookmark and Share


  själensfrihet
Så vacker!!
2016-04-06

  Fem hjärtan VIP
Underbart!
2016-04-05

    Max Poisé
Då är det ju i princip komplett !
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP