Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats späda rankor

medan solen går ned
betraktar dunklet
hjärtats späda rankor

våra kroppar ryms i rymdens händer...
vinden spelar flöjt...

tvivlet vissnar ned
förvissningen knoppas

våra blickar
när de slår sig samman
tänder explosioner av ljus!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-04 00:34



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Magiskt vackert...
2016-04-05

  ULJO
Härlig kärlekspoesi
2016-04-05

    MichaellQ
Läser och njuter...
2016-04-05

  aol
bara så kärleksfullt vackert skaldat
2016-04-04

    Dan Myrbeck
Med våren kommer framtidshopp
med varje vårlig knopp!
2016-04-04

    ej medlem längre
Det bor en härligt intensiv närhet i dina fina ord om kärlekens magiska krafter.
2016-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlekens magiska kraft!
2016-04-04

  Rise Little One
Kärlekens underverk beskrev du så fint om!
2016-04-04

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker och ljusfylld dikt i kärlekens tecken.
2016-04-04

  Marianne Räf
OJ!! Den här va´, ju, jättefin, alltså !
Hur kommer det sig att den ej tidigare fått kommentar, blivit applåderad bara en gång...?? Jag bokmärker den, en perfekt dikt!!..
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP