Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


jag vill inte säga ditt namn än

 

Men om du vill älska mig så behöver jag mer.

Jag steker blodpudding och klipper naglarna lagom ofta. Har på senare tid besvär med en pekfingerled. Mest besvär har jag med otydlighet. Och så min tillit. Och när jag räknar armhävningarna vet jag att de är fler nu. Diskbänken är städad och sängen är renbäddad.

Du är mer än välkommen. Du lär mig respekt och förhållanden. Jag trodde jag visste. Du lär mig varje dag och jag är tacksam för dig.

Peter sjunger att han ska gå hel ur det här och när jag lyssnar nu så förstår jag att jag gått igenom. Hel.

 

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-04 23:27



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja helt bra också denna.
2016-04-06

    ej medlem längre
nu är vi där igen kerstin. när du skriver ur det märkvärdiga.

klart du kan säga mitt namn, varför vänta. säg det nu.

säg det.
2016-04-05

  Anoo Niskanen VIP
Din text föder många tankar...
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP