Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har musikens ängel

Du är en enkel man, med ett enkelt liv.
Du frågar inte efter annat.

Du har musikens ängel,
siestans välsignelse
och mig.

Jag dansar på vår matta
insvept i musiken
dina händer drömmer.




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-04-05 01:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert skapat!
2016-04-21

  Inkarasilas
Tycker väldigt mycket om din dikt, den är rogivande och trygg i något märkligt fint dis, läser den flera gånger i rad och det är fan hypnotiskt. Hur hon dansar där och han har siesta och musiken där i bakgrunden. Mumsdikt.
2016-04-11

  Ninananonia VIP
Fin ängel...du har..
2016-04-11

  lila fjäderblomman VIP
Din fina lilla dikt dansar...underbart!
2016-04-05

    Dan Myrbeck
Fin skildring.

Alla kan inte vara Obama,
även enkelheten kan vara
värd att krama.

2016-04-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett underbart liv tillsammans ...
2016-04-05

  aol
fint skaldat
2016-04-05

  Marita Ohlquist VIP
En mycket lycklig man som har funnit sin plats i livet!
2016-04-05

  Anya VIP
Låter som en man som har det mycket gott.
2016-04-05

    ej medlem längre
Musiken spelar och dina ord dansar...jag läser och njuter.

2016-04-05

  ULJO
Fint skaldat
2016-04-05

  Tuner
Mer kan en man inte begära, så fint!
2016-04-05

  M M Mannheim VIP
Och du är poesin ängel!
2016-04-05

    glas-svalan VIP
Fin text. Särskilt det sista stycket.
2016-04-05

  Rise Little One
Ett enkelt men lyckligt liv här och nu!
2016-04-05

  Klara Ord VIP
Mycket fin text!
2016-04-05

    MichaellQ
Underbara dina ord...
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP