Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


och när du kallar mig boss lady

 

Vi är ändå några som sitter med musiken i armhålorna, bålen, huden, könen. Fan, det var länge sen jag första gången hörde att sötsakerna for rätt ner i ’bolla’. Så befriande att som barn veta att sexualiteten finns till och med i maten. Och när pappa omfamnade mamma vid diskbänken och kramade hennes stora bröst. Så mycket kärlek. Och sex fick lukta.

Sen blev jag rädd, pryd och försiktig. Vad som lade skammen över mitt ansikte kan jag inte svara på efter alla terapitimmar.

I detta galenskapsland fäktade jag väderkvarnar likt Quijote. Somnade tidigt för att möta en ny dag fortare. Klättrade berg som inte var mina. Skurade golven i sädesmagasin som aldrig skulle bli bebodda. Och ändå stannade jag där så länge. Rädsla eller kärlek.

I ensamheten finns en övergivenhet och ett hopp.

Jag slickar regndropparna från ditt ansikte där du står i väntan på nästa tåg.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-06 23:45



Bookmark and Share


  mike irow
fakt1! superb!
2016-04-07

  Nanna X
Gillar hur texten tätnar efterhand. Slutet är superbt!
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP