Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAr

 

 

det där med att gå rakryggad är svårt

när världen är krum

och mina korta ben bär detta

liv över axlar

 

jag förkastar mig inte då

låter vägar leda mig vidare för

 

resan är att leva

och när jag kommer fram kan jag säga att

bördan lät mig se det lilla i livet och genom det

 

 

                                 allt stort




Fri vers av Yrre VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-10 19:46



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Att kunna se det lilla i livet är en stor gåva.. Berörande och fint skrivet!
2016-04-11

  Anya VIP
Fint om att se det stora i det lilla. Har man den gåvan kommer man långt i livet...och uppnår nog det närmaste man kan komma lyckan.
2016-04-11

  ULJO
Berörande fint skrivet
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP