Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


stygn

 

Bilderna under broarna kom av sig. Eftertexterna snabbspolades. Förlåt är ett märkvärdigt ord. Ändå tände jag ljus både i Notre Dame och Sacré-Cœur.

Vanmakten är ibland. Trots att den lever sitt eget liv nu. Det händer att den slingar sig in på mina marker, jag jagar den med kräkla och vigvatten. Det finns något vackert i det brustna. Men jag vältrar mig inte.

Huden och fingrarna har anpassat sig.

Det värker emellanåt. Det är bara så det är. Du ler. Och det är.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-11 21:06



Bookmark and Share


  mike irow
kanske detta du är
som skiftar i ljus både i Notre Dame
och Sacre - Coeur
som finns på samma sätt
som det befintilgas intensitet
som finns i det nåt vackra i det brustna som värker emellanåt
du är din vackra dikt i den...

2016-04-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Vilken skön avslutningsrad på Ditt korta, men intensivt koncentrerade stycke text.
"Det värker emellanåt. Det är bara så det är. Du ler. Och det är."
2016-04-12

  tidsliv
Huden och fingrarna anpassat sig. Den meningen lämnar något kvar. Gillar den.
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP