Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sÅt

 

som att knysta

litet itaget

så att hon inte skräms

av andetaget

detta varma som

försiktigt tvekar

ystra vårvindssusets

varma lekar

 

men snart så fylls hon

av vårlig eufori

för vem kan födas

levande utan 

andad bli

och som hon rör sig

exploderar vår

och fri att dansa

jag mot sommaren går

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-12 14:43



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Sköna rader!
2016-04-13

  Elaine.S VIP
Vilken alldeles underbart trevande hyllning till våren. Kan känna den lyckan som jag fylls med i takt med att våren tar sin plats. Så plötsligt blir det några kalla dagar och allt stannar upp ett tag, men bara ett tag..och sen exploderar det.
Du får fram den balansgången på ett väldigt fint och poetiskt sätt. Läser och njuter, speciellt av dessa rader

"för vem kan födas

levande utan att

andad bli"
2016-04-13

  ULJO
Gillas. Härlig avslutning
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP