Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medmänniska


då och då möter jag Dig
Du med livskloka ögon och sinne
Du som inte ryggar
Du som förstår utan att fråga
Du som famnar med hela din själ


och jag blir lite kär varje gång




Övriga genrer av Eline.P
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-05-03 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P