Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

litaD

 

 

vikt som en hand över en annan

som en plogfåra harvad

ett gammalt löv över mylla

 

än har ingen vår vikt sig över sommar

intet skylt en vinter

 

vår väg är fyllt av gropar och strömmande vatten

träd därvid är svullna av knopp

 

jag är en träl, en aningen förlägen

vikt över det som kallas hopp

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-17 17:34



Bookmark and Share


  aol
en dikt som berörde mej mycket i sin sanning
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP