Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kRax

 

 

bara som en kråksång, det där kraxandet

gråvingat en regnvädersdag

 

men dina slag över skyn

var befriande




Fri vers av Yrre VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-17 18:38



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat,
2016-04-18

  Solstrale VIP
Underbar enkelhet krax kråkan kollar... Det är vingbredd i din text! Som slår ut...
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP