Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tOrdes

 

 

 

Lita mig

jag har vandrat blåis och städslat gömslen

kalla är vindarna nu

där vår kantar vintrar som gråter

i ögonfransen hänger den som en förlåt

 

silar mjukvarmt mot kallt

hur dansas en värmande morgon mot natt

och koltrasten med tid i sköte

 

hur vet hon?

 

tveksamt avstånstagande men ändå kvar

 

så är och år som håller tider i förvar




Fri vers av Yrre VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-17 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP