Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


från Notre Dame till Taposa

 

Bikt i natten lät salt och väta rinna genom ögon. Sa jag glas. Helighet sköljde skammen från den kropp. Efter lade jag all min tillit i en skål med vigvatten. Jag somnade som ett barn på en arm jag inte visste fanns.

I det blanka ark låter jag livet. Form blandas i färg. Där bor en rebell.

Du fick namnet Loroth – vägen. Det rör mig. Dina berättelser väcker mig. Och dina händers forskande över min hud.

Jag var aldrig en vandrare. Och ändå. Alla dessa drunknade. Vi är några kvar som tog det sista andetaget mot ytan. Jag tänker att det fanns bara ett. På död. Liv.

Det finns inget mer att begripa.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-22 19:16



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
andas en sakral känsla. nästan pånyttfödd. man får en sorts frälst uppenbarelse i raderna. fantastiskt vackert Kerstin.

Kram / Lasse
2016-04-24

  Leo Rudolphzon
En dikt som ändras sig varje gång man läser de
De är helt underbart
Kör i gång tankarna
2016-04-23

  Goraxy 89 Orion VIP
Ååååh vad jag älskar dessa kryptiska texter som känns som kodad text, där varje bokstavs-ord-kombination innehåller ett hemligt budskap att dechiffrera.
"Det finns inget mer att begripa."
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP