Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rimmAd

stilla var steg

som närmar sig natt

varmt under tänket

än fast allt är svart

 

bakom persiennen syns gatlyktors ljus

röster kommer och går

ute ligger snön fortfarande vit

fastän härinne lever vi vår

 

du är min kärlek

du är mitt allt

vi värmer varandra

ty i världen är kallt

 

så nöjd med din blick som säger allt

jag vågar närma mig tätt intill

här finns inga murar vi är ett

samman som allt det vi vill

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-22 21:45



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket värme och kärlek i din fina dikt!
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP