Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


skiftningar

 

Din varma hand fångar min spetskant i svart. Jag är silver. Därunder skiftar bröstvårtorna färg. Dina ögon när jag kommer nära. En mildhet jag aldrig känt. Och ändå så stadig. Stark. Som jag vill vara för dig. Som jag aldrig kan. Och så mina fingrar mot din hud. Inget trevande. Du är så tydlig. Som jag aldrig kan. Och ändå visar jag dig, såsom jag aldrig visat.

I början ritade jag ord i en ström av kaos om natten när maran grävde sår, gömde knivarna i jorden och lutade mig ut genom fönstret. Luften var inte det man hade kunnat tro. 
Om dagen skar jag blodpudding i tunna skivor och kände mig som en vanlig kvinna.

Efteråt vet jag inte hur du kom in i mitt liv.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-23 17:15



Bookmark and Share


    Melona
Din poesi är så varm, mild men passionerad. Det är som att äta honung. Läkande, söt och allvarlig.
2016-04-23

  Gunnar Hilén VIP
mmmmmmm....den var fin den !!!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP