Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leaRnd

 

 

to meet a day

  when the night way to long has lingered

It's like a kiss

  when a love has dropt its leaves to  cold

and to have all that in a calling

  is to have battle a war and lost

 

so I gently bow my soul to that wisdom

not to ask  the stars for you

i simple give you a kiss in the morning

and forewer give up my blues

 

i visdom håller en natt sin dag

där ett löv av kärlek i kyla mött sitt öde

denna kyss som i ett andetag

är ett krig förlorat i dess flöde

 

så jag böjer mig inför 

 dessa stjärnor

dess krafter större än

de som sol belyst

och jag ger dig all min kärlek

i denna kyss som min själ har hyst




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-23 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP