Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


allt vill jag

 

samla dina streck

vrid läppen mot solen

vakta ingången

hångla upp vackerkarln

läppja vinet

sjung när du är lycklig

fatta händer som fattas

städa trädgården

vattna blommorna bredvid gurkorna

ligg som du aldrig legat

stå upp för massorna

våga tala din åsikt

bjud tiggaren ditt bord

vänd dig till din älskade

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-24 18:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2016-04-28

  Solstrale VIP
Härliga insiktsfulla strofer som ger en klang av , jävlar anamma, det ligger där under och pyr, snart tar det fyr och allt tar fart!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP