Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… foto Sturegallerian, köttbutik nästgårds kosmetikbutik…


VAD GÖR SKÖNHETS HETSEN MED OSS

 

 

JAG SER EN KONTRAST

 

ÄT MINDRE KÖTT

 

KÖP MER SMINK

 

MEN DET ENA HAR

 

MED DET ANDRA ATT GÖRA

 

VI VÅR INSIDA TOLKAR 

 

SOM FUL I BEHOV AV EN MASK

 

DETTA HAR SINA BAKSIDOR

 

LIKSOM LÖSVIKTSGODISET 

 

INNEHÅLLER RESTER / AVFALL

 

FRÅN SLAKTERIET HÄR INTILL

 

VISSA ÄMNEN I SMINK

 

KOMMER FRÅN DELAR AV DJUR

 

ÄR DU IDEOLOGISK VEGAN ...

 

DÅ MÅSTE DU TA REDA PÅ

 

VAD SMINKET INNEHÅLLER

 

VAD SOM FINNS I GODIS

 

OCH MYCKET ANNAT

 

SE BARA DENNA BILD

 

EN KONTRAST FÖR VEGAN

 

SOM NYSS VARIT INNE PÅ "FACE"

 

ALLDELES INTILL ETT CHARKUTERI

 

I STUREGALLERIAN I STOCKHOLM

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-27 17:42



Bookmark and Share


  M.Eta
Mycket skit stoppar vi i oss och på oss, borde kunna påverka mycket mer! Varför får man cancer, inte så konstigt!
2016-04-28

  Solstrale VIP
VARFÖR "VERSALER" VILL ILLUSTRERA AMBLYOPI - ett inne i ögats glob ärr som inte går att operera bort... Därför visst dubbelseende... FICK METKROK I HÖGER ÖGA SOM TREÅRING... Den ena illustrationen... Vad vi vill se när vi är vilse i skönhets hetsen... Versaler som ett utrop en protestaktion liksom ett plakat under en demonstration! "VERSALER" har sin illustrativa mening! För den som undrar... Så nu ni vet!
2016-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Det gäller att vara uppmärksam och välja noga eller avstå!
2016-04-27

  ULJO
Ett led i debatten av konsumtionssamhällets hets och meningslöshet
2016-04-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Skulle det inte vara för dessa VERSALER så kunde jag ha berömt här?
2016-04-27

  Solstrale VIP
Ja det var inte jag som varit inne här... Syftade på en annan kvinna... Namnlös för mig... Själv använder jag blygsamt med smink... Sedan så länge jag minns... :)
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP