Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sArg

 

 

om man har orden, osägbara

 

därinne där eldar nästan slocknat

hur man vandrar med blick, inget fäste

 

timmar flyr

men det stannar dagar

 

gråregniga och stammarna är våta

inuti är vått

 

man gråter då

genom fingrar, ur mun, ur öga

från hjärtat

 

 man talar inte om vacklandet,

det försiktigt hoppfulla stannandet

 

för att leva krävs mod

 

steg i steg, evinnerligen

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-27 08:40



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande från din penna
2016-04-27

  KYREUS of Sweden
Mångas alternativ; det enda
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP