Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


lägg dig nära

 

Det är varmt. Gott och stadigt. Inget tvivel. Pur åtrå. I den låda jord. Sår vi. Bara den tanke. Växer. Stark över rygg. Och du är kaffe med mjölk. Enligt dig. Jag är en egen sort. Du ger mig ingen etikett. Du får komma in.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-29 21:30



Bookmark and Share


  mike irow
finfin....
2016-05-10

  Blomma-Stjärna VIP
vardagstillit och annat gött
2016-04-29

  Goraxy 89 Orion VIP
vardagsromantik, vardagsmänniskor, kaffe med mjölk, en liten rabatt eller blomlåda på balkongen, får det vara mera kaffe - en påtår tack! Så litet krasse i blomlådan på balkongen. (Pur åtrå) Olika sorter, olika etiketter. Förlåt - jag försöker bara föreställa mig något för mig så främmande som ett vardagsliv. Jag tror att om jag försökte riktigt hårt så kunde jag....? Nej det skulle aldrig funka - Jag skulle ge mig ut på strapatser - - kanske till Himalaya??
2016-04-29

    Max Poisé
Bockar djupt för detta Kerstin.
Djupet är inte en avgrund, det är aldrig bottenlöst. Precis som din text.

Hoppet lever!
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP